Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Noord-Nederlandse Golf & Country Club

Noord-Nederlandse Golf & Country Club
Pollselaan 5
9756 CJ Glimmen
Netherlands
Tel.: +31 504 062 004
www.nngcc.nl
secretariaat@nngcc.nl
18 Holes

15 Ratings

  4.0

    4

    7

    4

    0

    0

Download the App and
write a review

3 Reviews

Sort by language...

No reviews in your language have been written of this club yet. Download the free “Global Golf Guide & Logbook” app from the iTunes App Store and write the first review.

Reviews in other languages:

Klasse!

  21.07.2018

Prachtbaan met enkele korte strategische par 4 s, stevige, goed verdedigde greens, lange par 5 s, geweldige natuur en ondanks het droge weer goede condities. Een miniem puntje van kritiek, enkele lange wandelingen tussen green en volgende tee, maar laat dat niemand tegenhouden om hier te spelen!

C. Bombay

Noord Nederlandsche Golf

  05.09.2017

Hele mooie park/ bos baan met een grote variatie bomen. Was vroeger privé eigendom van een familie en traditie wordt in ere gehouden in het clubhuis. Clubhuis mooi oud, straalt iets uit. Catering erg attent en lekkere borrelhapjes. Apart is het stoplicht wat geaktiveerd moet worden vlak voor het afslaan op de 1e tee want de weg loopt tussen de tees door.

Perry

Gewoon de beste

  25.09.2016

Niet voor niks als beste baan van het noorden genoemd. Deels bosbaan, deels parkbaan. Op het eerste gezicht makkelijk maar pas op voor de bomen. Water op diverse holes op strategische plekken in het spel. Nauwkeurig spelen vereist! En de mooiste hole is de 19e! Geweldige keuken, fraai terras. Zeker een bezoek waard.

PH52

This website uses cookies. / Diese Webseite verwendet Cookies.  More info / Mehr Infos
OK