Information

"Genväg till Golfens Regler. En praktisk och rikt illustrerad regelguide för snabba och tydliga svar", Yves C. Ton-That, 52 sidor, 180 färgillustrationer, spiralbunden
ISBN 978-91-639-7998-9 
159,00 kr

 

Genväg till Golfens Regler 2019

En praktisk och rikt illustrerad regelguide för snabba och tydliga svar.

•    Flerfaldigt prisbelönt
•    Över 2 miljoner ex sålda
•    Rekommenderad av golforganisationer

Från och med 2019 gäller nya golfregler över hela världen. Det är den största översynen av reglerna på över 30 år. ”Genväg till Golfens Regler” tillhandhåller en tydlig översikt av alla regelförändringar så att spelaren kan dra nytta av alla förenklingar och nya lättnadsprocedurer.

Den praktiska, vattenavvisande regelguiden, har på några år blivit världens bäst säljande golfbok. Den är även flerfaldigt prisbelönad och rekommenderas av golforganisationer. Hittills har den sålts i över 2 miljoner exemplar. Den ger snabbt svar på praktiskt taget alla regelfrågor som kan uppstå under spelet. Eftersom varje regelsituation är väl illustrerad kan spelaren fort och lätt få en överblick över vilken regelsituation som gäller. Reglerna förklaras lättförståeligt med utgångspunkt från specifika regelsituationer. Ett finurligt system med indexflikar som motsvarar banans olika delar gör att sökningen går blixtsnabbt: ”Tee”, ”Fairway & rough”, ”Bunker”, ”Pliktområde” etc. Genväg till Golfens Regler är ett ”måste” i varje golfbag.

back

How it works