Tiedot

“Golfin säännöt – Pikaopas. Ratkaisut käytännön pelitilanteisiin”, Yves C. Ton-That, 52 sivua, 180 kuvaa, muovikannet, tukeva lehtiösidonta
ISBN 978-3-906852-19-5
EUR 14,95

Golfin säännöt – Pikaopas 2019

Ratkaisut käytännön pelitilanteisiin

•    Palkittu myyntimenestys
•    Yli 2 miljoonaa kappaletta myyty
•    Golfliittojen suosittelema

Vuonna 2019 golfia pelataan uudistetuilla säännöillä kautta maailman. Kyse on suurimmasta sääntöuudistuksesta yli 30 vuoteen. Golfin säännöt Pikaopas kertoo muutokset selkeästi ja auttaa pelaajaa hyödyntämään kaikki sääntöhelpotukset ja uudet vapautumistavat.

Tämä kätevä, vettähylkivä sääntöopas on maailman ostetuin golfkirja - moneen kertaan palkittu, golfliittojen suosittelema ja sitä on myyty yli 2 miljoonaa kappaletta. Se vastaa käytännössä kaikkiin sääntökysymyksiin sekunneissa. Koska jokainen tapaus on selkeästi kuvalla havainnollistettu, pelaaja omaksuu oikean toimintatavan helposti ja nopeasti. Säännöt on käännetty selkeälle ja helposti ymmärrettävälle suomenkielelle ja esitetty tyypillisten pelitilanteiden kautta. Opas on lisäksi jaettu pelin etenemisen mukaisiin osioihin, jotka löytyvät oppaan reunavalikon avulla hetkessä: Tiiauspaikka, Väylä & raffi, Bunkkeri, Estealue jne. Kaiken kaikkiaan, opas kuuluu jokaiseen golfbagiin.

Saatavana: kirja- ja golfkaupat kautta maan.

Osta netistä:
Suomalainen Kirjakauppa
Golf Sky
Golf Center

 

back

How it works