Informatie

“Golfregels kort uitgelegd. Een praktische gids voor gebruik in de baan”, van Yves C. Ton-That, 52 pagina’s, geheel in kleur geïllustreerd, geplastificeerd en met ringband
ISBN 978-3-906852-23-2
EUR 14,95

Golfregels kort uitgelegd 2019

Een praktische gids voor gebruik in de baan

•    Bekroond concept
•    Meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren
•    Aanbevolen door golfassociaties

Vanaf 2019 gelden wereldwijd nieuwe golfregels. Het is de meest ingrijpende herziening van de regels sinds meer dan 30 jaar. 'Golfregels kort uitgelegd' biedt u een duidelijk overzicht van alle wijzigingen, zodat u kunt profiteren van alle vereenvoudigingen en nieuwe ontwijkprocedures.

De handige, waterafstotende regelgids is met meer dan 2 miljoen exemplaren het meest verkochte golfboek ter wereld, is vele malen bekroond en wordt aanbevolen door golffederaties. Het beantwoordt vrijwel elke regelkwestie in luttele seconden. Omdat elke regel wordt geïllustreerd, kan de speler in één oogopslag zien wat de juiste manier is om verder te gaan. De regels worden uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen taal op basis van specifieke golfsituaties. Bovendien is de gids met behulp van indextabs onderverdeeld in secties die overeenkomen met een echte ronde golf: 'Tee', 'Fairway & rough', 'Bunker', 'Hindernis', etc. Om kort te gaan: deze gids is onmisbaar in elke golftas.

back

How it works