Golfclub Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot
Kromme Aarweg 5
2403 NB Alphen aan den Rijn
Niederlande
Tel.: +31 172 584394
www.zeegersloot.nl
secretariaat@zeegersloot.nl
27 Löcher

13 Bewertungen

  3.5

    0

    8

    4

    1

    0

App laden und
Bewertung schreiben

4 Rezensionen

Nach Sprache filtern...

In Ihrer Sprache wurde bisher noch keine Bewertung verfasst. Laden Sie kostenlos die App „Golfguide & Logbuch“ im iTunes App Store und schreiben Sie die erste Bewertung.

Bewertungen in anderen Sprachen:

Geen aanrader

  06.08.2020

De baan is op zich wel mooi. Maar er zijn nauwelijks aanwijzingen naar de volgende hole en heel veel afstanden tussen greens en de opvolgende tee-boxen. Voorts is de horeca ronduit slecht. Bediening is uiterst vriendelijk en schaamde zich (terecht) voor hetgeen werd geserveerd. Absoluut geen aanrader!

AO

Mooie baan

  15.06.2018

Mooie baan, prima aangelegd en voor iedereen uitdagend.

Jeroen H

Zeegersloot

  21.04.2018

Leuke baan gebouwd op vuilnisbelt. Holes 10-18 zeer heuvelachtig. Snelle geonduleerde greens. Greens waren keihard en niet aan te spelen. Steeds 1 club minder gepakt om niet achter de green te eindigen. Hole 1 is een flinke tippel vanaf het clubhuis. Oefenfaciliteiten erg goed, alles goed onderhouden. Horeca ook goed. NGF competitie tegen Broekpolder gespeeld

Perry

Mooie mix

  31.12.2015

Prachtige golfbaan in de randstad. De baan is verdeeld in 2 delen; een uitdagende 'speelse' vlakke baan en een geonduleerde Parklaan (op oude vuilnisbelt). De baan blijft in ontwikkeling doordat de club altijd bezig is met het beter maken van de baan. Aanrader! Goede oefenfaciliteiten aanwezig. Enige nadeel is de lange afstand tussen hole 9 en 10.

Bos-parkbaan

This website uses cookies. / Diese Webseite verwendet Cookies.  More info / Mehr Infos
OK