BurgGolf Zoetermeer

BurgGolf Zoetermeer

BurgGolf Zoetermeer
Heuvelweg 3
2716 DZ Zoetermeer
Niederlande
Tel.: +31 900 287 446 53
www.golfbaan-zoetermeer.nl
zoetermeer@burggolf.nl
18 Löcher

10 Bewertungen

  3.0

    0

    2

    6

    2

    0

App laden und
Bewertung schreiben

2 Rezensionen

Nach Sprache filtern...

In Ihrer Sprache wurde bisher noch keine Bewertung verfasst. Laden Sie kostenlos die App „Golfguide & Logbuch“ im iTunes App Store und schreiben Sie die erste Bewertung.

Bewertungen in anderen Sprachen:

Interessante golfbaan

  09.09.2018

Interessante golfbaan centraal in de Randstad. Leuke afwisseling van vlakke en geonduleerde parkholes. De diversiteit van holes maakt het spelen ook leuk. Lange baan. Op veel plaatsen water in het spel wat de moeilijkheidsgraad ten goede komt. De bunkers verdienen echt aandacht, slechte drainage en wegzakken van het zand maakten de bunkers bijna onbespeelbaar (de voorgaande dagen waren de bunkers zelfs G.U.R. terwijl er niets mee gebeurd (bron; flightgenoten wie ook leden zijn). Verder viel de vriendelijke en sociale marshall op. Deze man verstaat de kunst om met een lach een speler terecht aan te spreken en deze dan zonder een rot gevoel verder gast spelen = klasse! Aangenaam verraste ervaring, ga er zeker nog een keer terugkomen, een aanrader voor golfers die van een uitdaging houden....

Bos-parkbaan

Veel herrie van snelweg

  10.07.2016

Mooie en moeilijke baan, leuke hoogteverschillen. Helaas toen we er waren met noord oosten wind veel herrie van de snelweg.

Perry

This website uses cookies. / Diese Webseite verwendet Cookies.  More info / Mehr Infos
OK