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SITUATION: Chip's ball lands on a grass bank inside a penalty area ...

MY RULE BOOK SAYS . GROUNDING THE CLUB
THAT THE SAME RULES s ISN'T ALLOWED. WHAT YEAR WAS YOUR
APPLY IN A PENALTY N\ RULE BOOK WRITTEN IN?
AREA AS IN A BUNKER. \

QUESTION: When playing a stroke from within a penalty area, is grounding the club
behind the ball allowed or not?

ANSWER: Grounding the club in a penalty area and even setting it down in the water is
permitted. When playing a ball as it lies from a penalty area, the same rules apply as in the
general area. In the bunker, however, grounding the club in the sand behind the ball isn't
allowed. Rules 171b and 12.2b(1).

DO YOU LIKE TOM AND CHIP? THEN GET THE BOOK!
Making the rules of golf fun!
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GOLF RULES CARTOONS * 80 amusing cartoons about the rules.

* Covers all official rules of golf from 1-24.
* Based on the rules valid 2023-2026.

* For adults and juniors.

* Perfect as a gift.

By Yves C. Ton-That and Michael Weinhaus, 96 pages, 80 cartoons,
full-color, hardcover, ISBN 978-3-906852-36-2, US$ 29.90

ORDER NOW AT www TOMANDCHIP_ COM




